Les 5 piscines naturals més refrescants de València. El més llegit hui Diumenge

1)LA RUTA DEL AiGUA (CHELVA):Este itinerari turístic combina naturalesa i cultura en una excursió de dos hores de duració. Descobrix així quatre barris històrics del municipi i paratges únics del riu Chelva.

2)CASES DEL Riu (REQUENA): Destaca la seua sénia d’aigua i el seu molí del segle XVIII. Congrega als habitants d’al voltant junt amb el riu, on l’aigua arriba calmada gràcies a l’assut. És una de les aldees amb major encant de Requena.

3) LOS CHOPOS (JALANCE): El riu Xúquer passa amb poc cabal per esta zona i permet un bany plaent. Per a arribar cal seguir les indicacions que estan en el poble cap a la Cova del senyor Juan fins a arribar a una bifurcació. Llavors cal dirigir-se a la dreta cap al Balcó del Xúquer i la zona dels Xops.

4) EL Riu FRAILE (BICORP): Els seus tolls són un lloc ideal per a fugir de la calor d’estos mesos d’estiu. És una zona on se sol practicar barranquisme i senderisme.

5) EL POU CLAR (ONTINYENT): Un paratge d’allò més singular gràcies als seus pous excavats per a l’aigua del riu Clariano -que naix allí- sobre la roca calcària, que deixa una estampa única de roques amb formes arredonides i fines làmines d’aigua.”