Torna Biodias, la promoció de BIOPARC compromesa amb la natura

Aquest dissabte comença la promoció “amb causa” BIOdies amb l’entrada al parc per un preu de 16€ + 1€ els propòsits de la setmana fins el 16 d’octubre i la setmana de la Pilar. I la condició per accedir-hi, és donar 1€ per a un projecte de conservació in situ a través de la Fundació BIOPARC.

Dijous 1 de setembre del 2016 .- El principal període de vacances i amb el retorn a la normalitat de la majoria de València, al setembre BIOPARC reeditat la novel·la promoció Biodias amb l’aportació a un preu només de 16 eurosmés 1 euro destinat a la conservació d’ella biodiversitat.

Aquesta iniciativa “amb causa” BIOPARC València llançat per primera vegada l’any passat, té un doble objectiu: fer més accessibles al major nombre de visitants, un dels millors parcs d’animals del món en aquest període de bon temps, amb dies encara llargs que permeten gaudir d’una experiència compartida d’una natura; i, d’altra banda, integrar a la societat en els projectes de la Fundació BIOPARC . És de promoure i fomentar el ciutadà de participació en el futur del planeta, ja que és imprescindible la implicació de tots en la tasca de la seva preservació.

Ells Biodias són tots els dissabte i diumenge de setembre i fins el 16 de d’octubre i també, perquè més persones poden beneficiar-se és, s’estén a tota la setmana de la Pilar, del 10 al 16 d’octubre. També en aquests dies, si és venir en BIOPARC cafè, restaurant situat a la plaça d’accés, l’aparcament per a totes les visites seran lliure.

Aquesta proposta també és una oportunitat d’aprendre sobre la nous nadons : la Zebra següent, hiena, lleopard, goril·la, denim, el Damà roquer, antílops de diferents i llarguíssim etcètera que es poden trobar en els diferents hàbitats del parc. I que són, en molts casos, el resultat del treball de conservació ex situ en BIOPARC a través de diferent ZADA (programes europeus de reproducció en captivitat d’espècies amenaçades).

Finalment recordar que es manté la possibilitat de convertir l’entrada del dia en el passi anual B! perquè, és dedueix el preu pagat per l’entrada del dia per redimir-lo per qualsevol mitjà de passi anual B! Aquesta és una oportunitat per començar el curs amb l’incentiu de poder visitar BIOPARC tot l’any, gaudir de la natura salvatge i veure els nous nadons creixen.