El 30 de setembre finalitza el termini del VI Concurs Literari “Iaio/a Conta’m un conte”.

La regidoria de la Tercera Edat i l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Nucia :
han convocat el VI Concurs Literari “Iaio/a conta’m un conte”. Este concurs literari pretén fomentar la relació iaio/a net/a a través del món dels contes, l’escriptura i la pintura, durant les vacacions estivals. La inscripció és gratuïta i hi ha premis per als tres millors relats. El termini de presentació d’originals finalitza el 30 de setembre. En este certamen poden participar totes aquelles persones l’edat de les quals mínima siga de 50 anys i els seus néts tinguen de 0 a 12 anys. L’únic requisit és que un dels dos ha d’estar empadronat en La Nucia. La temàtica és lliure i pot estar redactat tant en valencià, com a castellà i en anglès.

Premis Millors contes.
El jurat del VI Concurs Literari “Iaio/a conta’m un conte” triarà un conte guanyador i també hi haurà premis al segon i millor relat. A més del premi el millor conte serà publicat i editat per l’Ajuntament de La Nucia.