CRIA LLEÓ MARÍ.

Un nou membre en la família Oceanogràfic.

S’anomena Tina i té ja quasi tres mesos. Es tracta d’una femella de lleó marí californià (Zalophus californianus) que ha nascut este estiu en les instal·lacions de l’Oceanogràfic. És la primera cria d’esta espècie que naix en l’aquari, ja que els seus pares (Nit i Thiago) són dos exemplars juvenils que enguany han aconseguit satisfactòriament la maduresa sexual i s’han reproduït. L’embaràs ha durat quasi un any, com és habitual en les femelles d’esta espècie.

Pesa al voltant de 18 kg i es troba en període de lactància, el qual es prolongarà previsiblement prop d’un any.
Per este motiu, es troba permanentment davall les cures de sa mare i de moment romandran en una instal·lació aïllada perquè puguen estar ambdós tranquils, però podrem conéixer-la pròximament.

Durant estos tres mesos, ha mostrat una evolució adequada davall la supervisió dels veterinaris i l’equip de cuidadors, que destaquen que “es una cria molt juganera i inquieta”.
Després d’este període, es pot confirmar que el procés ha sigut tot un èxit. És sempre una gran notícia el naixement d’un nou membre en la família Oceanogràfic, ja que és indicatiu de salut i benestar en els animals.

logo