BIOPARC descompte import de la entrada de dia en la compra del Passe anual B!

  • El passe B! oferix l’oportunitat de veure evolucionar als habitants d’un dels millors parcs d’animals del món. I en, especial, a les cries nascudes esta primavera i estiu.
  • Qualsevol visitant que abans d’eixir del parc adquirisca un passe anual pot descomptar-se l’import de l’entrada d’eixe dia.

BIOPARC és una proposta de “ocio amb causa” que treballa amb un fi formatiu-conservacionista, perquè l’experiència que genera cada visita ajuda a la conscienciació a través de l’emoció i el coneixement. D’ací la importància de fer accessible el parc a les persones que viuen en l’àrea metropolitana i en les ciutats a poca distància.
Amb eixe objectiu va nàixer des de l’inici el Passe B! que molts valencians posseïxen o han tingut estos anys.
Però a més este passe és una forma personal de compromís amb la conservació de la naturalesa perquè cada passe aporta 1 euro a Fundació BIOPARC i a través d’ella participa en projectes de conservació in situ, a dir, en els hàbitats d’origen dels animals. Iniciatives com esta, s’inclouen en eixa tendència col·laborativa en aquells temes que es consideren importants i que simbolitza la maduresa d’una societat.

BIOPARC presenta una àmplia varietat de modalitats de Passe anual B! en funció de la necessitats i característiques personals. El passe B! Bandada, per exemple, oferix en la seua proposta “x4” un preu del passe infantil a 24,7 euros i el general a 32,5 euros. Així mateix, qualsevol visitant que abans d’eixir del parc adquirisca el seu passe anual pot descomptar-se l’import de l’entrada d’eixe dia. En el cas citat per menys de 9 euros més tindria l’oportunitat de disfrutar de tot l’any d’un dels millors parcs d’animals del món.

Enguany a més, tenim l’al·licient de veure com creixen al llarg de tot un any les nombroses cries nascudes en el babyboom 2016.
I destaquem especialment el segon nado goril·la nascut a la Comunitat Valenciana que és una preciosa femella i esta setmana ha complit 2 mesos.